• AAAAAAAAAAAAAa

    AAAAAAAAAAAAAa
  • titlu

    titlu
  • titlu2

    titlu2
  • titlu23

    titlu23
  • Tabel

    Tabel
Actualizare pe sait
  • titlu

    titlu
  • titlu2

    titlu2
  • titlu23

    titlu23
  • AAAAAAAAAAAAAa

    AAAAAAAAAAAAAa
  • Tabel

    Tabel
  • Tabel

    Tabel
  • AAAAAAAAAAAAAa

    AAAAAAAAAAAAAa
  • titlu23

    titlu23
  • titlu2

    titlu2
  • titlu

    titlu

Ultimile filme adăugate

Filme online
Principală » 2011 » Noiembrie » 21 » "Vechituri" relansate 3D
0:22 AM
"Vechituri" relansate 3D
Săptămânile trecute se relansa pe marile ecrane americane Regele Leu în format 3D, iar iniţiativa s-a dovedit un succes: la 17 ani de la premiera mondială, mega-succesul Disney îşi rotunjea încasările cu încă aproape 90 de milioane de dolari, urcând pe locul al doilea în topul celor mai populare animaţii din toate timpurile, întrecut fiind acum doar de Toy Story 3. Convertirea la 3D a durat aproximativ doi ani pentru Regele Leu şi a costat, spun sursele, între 10 şi 20 de milioane de dolari.

Criticii au pus succesul lui Regele Leu pe seama unui sezon dezastruos în ceea ce priveşte premiele cinematografice. Tot mai dezamăgiţi de noile filme, care folosesc aceleaşi reţete, dar cu rezultate nesatisfăcătoare, mulţi spectatori preferă să meargă la sigur şi să revadă filmele favorite din copilărie sau producţiile clasice. Bineînţeles, la acest capitol compania Disney are şi un avantaj. Nu doar că producţiile sale sunt unele dintre cele mai iubite din toate timpurile, dar mulţi copii şi tineri nu le-au văzut niciodată pe marele ecran. Combinând povestea deja cunoscută cu tratamentul 3D şi o relansare pe marele ecran, compania le-a oferit spectatorilor o ocazie pe care aceştia cu greu ar fi putut-o refuza, mai ales cu atâţia copii îndrăgostiţi de Simba şi simpaticii săi prieteni Pumba şi Timon.

Cu siguranţă ştii deja că Disney intenţionează să relanseze în format 3D şi alte succese ale sale. În ianuarie, americanii vor revedea Frumoasa şi bestia, iar în septembrie 2012 vine rândul lui În căutarea lui Nemo. În ianuarie 2013 ne aşteaptă Compania Monştrilor (cu o jumătate de ani înaintea premierei continuării Monsters University), iar Mica sirenă îşi va face şi ea loc pe marile ecrane în septembrie 2013. Aici se cuvine făcută o precizare: în prezent Forum Film, distribuitorul român al animaţiilor Disney, nu este sigur dacă va aduce şi la noi în ţară versiunile 3D ale acestor filme. Oare n-ar fi o idee bună să precizezi în comentarii că şi tu vrei să îi revezi pe Nemo, Merlin, Belle, Ariel, Sulley şi Mike în format 3D?

Chiar dacă prezenţa acestor filme în România nu e foarte sigură, nu te speria, căci trenul relansărilor 3D se opreşte şi la noi în ţară: o să vezi Titanic 3D în aprilie, o dată cu relansarea în toată lumea a acestui al doilea cel mai de succes film al tuturor timpurilor. Convertirea la 3D a Titanicului este o mişcare cu bătaie lungă din partea regizorului James Cameron, care s-a declarat în nenumărate rânduri oripilat de convertirile neprofesioniste făcute de marile studiouri de la Hollywood. Iniţiativa lui vrea să arate lumii întregi că tratamentul 3D aplicat producţiilor filmate în 2D nu trebuie să arate rău, atâta vreme cât sunt realizate cu suficientă atenţie. Mai mult, Cameron militează pentru convertirile filmelor clasice şi în niciun caz pentru convertirile făcute numai pentru ca studiourile să economisească bani.

Noi încă nu ştim cu ce gânduri să aşteptăm premiera lui Titanic 3D. În aprilie 2012 vor fi trecut mai bine de 15 ani de la premiera mondială a filmului, iar povestea lui Jack şi Rose, care i-a transformat pe Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în staruri internaţionale, are potenţial să atragă în cinematografe o mulţime de oameni. Mai ales că jurnaliştii invitaţi să vadă cum va arăta blockbusterul convertit n-au avut decât cuvinte bune de zis despre iniţiativă, comentând că în mâinile lui James Cameron 3D-ul devine o artă şi nu o găselniţă tehnicistă ca în cazul multora dintre premiere tridimensionale din prezent. Vom vedea în aprilie câtă dreptate au avut...

Nu doar James Cameron intenţionează să-şi relanseze succesele anterioare, ci şi George Lucas. Star Wars: Episode I - The Phantom Menace va fi lansat în cinematografele americane în februarie, şi restul prequel-urilor urmând să aibă parte de acelaşi tratament după convertirea 3D. Iniţiativa a fost întâmpinată cu rezerve de critici, mai ales că episoadele 1-3 s-au bucurat de un succes consistent de public, dar nu prea i-au impresionat pe specialişti cu altceva în afară de calitatea efectelor speciale.

Dacă ţi-era dor de un Tom Cruise tânăr, află că şi Top Gun ar trebui să-şi facă loc pe ecrane în 3D. Se zvoneşte că filmele din seria Indiana Jones vor avea parte de aceeaşi soartă. De asemenea, că E.T. The Extra-Terrestrial ar putea fi relansat sau, ca să rămânem tot la Steven Spielberg, Jaws/Fălci.
Categorie: Recenzii filme | Vizualizări: 408 | Adăugat de: defaultNick | Tag-uri: Vechituri relansate 3D | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
* Data(Ora) 2012-03-08, 9:00 AM[Film]       1  
Manuela: exista o lege, insa ma itnerb cati dintre politisti au aceeasi mentalitate ca si actualii proprietari Adi, ai scris bine ce ai scris, o sa postez si eu mai departe. Mentalitatea asta, zic eu, e cam raspandita pe la noi si e cauza, cam 95%, a problemelor cu cainii comunitari de care toata lumea se plange. Probelma e ca si copiii acestor oameni invata la fel.. si.. unde ajungem? A trata un animal asa, numai din ambitie, superioritate', si amuzament, de multe ori, as putea spune ca e un comportament majoritar in cultura din tara noastra. Deci da asa oameni din pacate.
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]